Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Свято 1 вересня!

Веселе літо-літечко випустило зі свої обіймів весь непосидючий гімназійний народ, а перший день осені зустрів учнів безхмарним небом та яскравим сонечком. Адже сьогодні, 1 вересня, день знань та першого дзвоника для найменших школярів – першокласників.

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, їх сьогодні у Сторожинецькій районній гімназії - 87.

Із посмішками, квітами та урочистими вітаннями від директора гімназії Алієвої Світлани Петрівни, міського голови Карлійчука Миколи Миколайовича, зустріли учні перший день навчального року.

На завершення святкової лінійки, учні гімназії з жовто-блакитними стрічками взяли у часть у флешмобі «Вітаємо Україну!». /Files/images/1_veresnya/флешмоб2.JPG

Гімназійна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок і перший урок присвячений 25-й річниці незалежності України, вже сповістив про початок нового навчального року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань, і хочеться сподіватись, що безхмарне небо принесе, мир і злагоду на нашу Україну.

/Files/images/1-й урок 2 кл..JPG /Files/images/1_veresnya/1-й урок 7 кл..JPG

Кiлькiсть переглядiв: 687

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.