Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Презентація енергозбережувальних та енергоефективних технологій в Сторожинецькій районній гімназії

/Files/images/unnamed.jpg

1 березня в Сторожинецькій районній гімназії відбулася зустріч з учасниками енергокоманди Глибоцького ліцею, в рамках проекту «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей», які наочно продемонстрували свої навики та поділилися ними з присутніми.


/Files/images/unnamed (2).jpg


У заході брали участь: голова Сторожинецької міської ради Карлійчук М.М., перший заступник Брижак П.М., начальник Відділу економічного розвитку, торгівлі та державних інвестицій Бойчук Д.О., начальник Відділу освіти, молоді та спорту Гакман А.І., провідний спеціаліст Парайко К.В., директор гімназії Алієва С.П., вчителі та учні.


/Files/images/IMG-8753c4216d7922ce879044f018ac43e9-V.jpg /Files/images/unnamed (1).jpg


Енергнозберігаючі технологіїздатні звести до мінімуму непотрібні втрати енергії, що сьогодні є одним з пріоритетних напрямків не тільки на державному рівні, а й на рівні кожної окремо взятої родини. Це пов'язано з дефіцитом основних енергоресурсів, зростаючою вартістю їх видобутку, а також з глобальними екологічними проблемами.


/Files/images/IMG-4b63c1960d73546a394f6d20faf7a9de-V.jpg


Слухачам було запропоновано завантажити на телефони мобільний додаток “Кліматичні краплі” – платформу екологічно дружніх вчинків, що відстежує та винагороджує екологічно-дружні вчинки громадян з метою захисту довкілля та клімату планети. «Зелені» вчинки учасників платформи відстежуються та переводяться в електронні бали, з подальшим їх обміном на знижки, бонуси та інші інструменти лояльності партнерів платформи.


/Files/images/IMG-4d2adc548ee3fd7ec0ae63b958f3f0a3-V.jpg

Партнери платформи – екологічно-свідомі підприємства у сфері торгівлі, розваг, ІТ, житлово-комунальних послуг, тощо – приймають від “Джерел” “Кліматичні Краплі” в обмін на знижки, бонуси та інші інструменти лояльності. Окрім цього, найактивніші учні за кількістю зібраних краплин-балів, матимуть змогу поїхати до Польщі.


/Files/images/unnamed (4).jpg /Files/images/unnamed (3).jpg

Економія енергії – це ефективне використання енергоресурсів за рахунок застосування інноваційних рішень, які реалізуються технічно, обґрунтовані економічно, прийнятні з екологічної та соціальної точок зору, і не змінюють звичного способу життя.

Кiлькiсть переглядiв: 1349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.